Rugblessure frustreert Kruiswijk: "Seizoen is voor mij mislukt"

28 maart 2018, 10:03

Het is niet het seizoen van Arnold Kruiswijk. De verdediger kwam bij Vitesse tot dusver pas 224 minuten in actie in dit Eredivisie-seizoen. Een slepende rugblessure speelt hem tot zijn grote frustratie parten.

De 33-jarige verdediger kwam niet verder dan een handjevol optredens in dit voetbaljaar. "Het is veel te weinig", baalt hij in gesprek met De Gelderlander. "Het seizoen is voor mij wel mislukt." Kruiswijk kampt met een zeurende pijn in zijn rug, maar van een hernia is geen sprake. "De scans laten op dat gebied aan duidelijkheid niets te wensen over. Maar wat het dan precies is? Dat is complexe materie. Het wemelt van de spieren in de onderrug, weet ik intussen. Ik heb er nu al zoveel over gehoord dat ik bijna een specialist ben."

De blessure komt redelijk uit het niets voor de ervaren verdediger. "Ik heb helemaal geen historie met langdurige blessures. Ik ben nu vijftien jaar prof. Dan is er slijtage, want ik bedrijf topsport. Ik heb ook allerlei pijntjes meegemaakt. Maar altijd kortstondig. Dit is de eerste keer dat ik er maanden uit lig. Het is hopeloos, kan ik zeggen. Het duurt allemaal ellendig lang."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen