Brazilië neemt in Berlijn revanche op Duitsland

27 maart 2018, 22:50   Bijgewerkt: 27 maart 2018, 22:59

Vooraf was er al veel te doen over het oefenduel tussen Duitsland en Brazilië. Enkele jaren geleden vernederde Duitsland Brazilië namelijk op het WK door met 7-1 te winnen. Op bezoek in Duitsland wist Brazilië zich te revancheren door een 0-1 overwinning te boeken.

Vanaf het begin was het duidelijk dat Brazilië voor de winst ging. Waar bij Duitsland de grote namen aan de kant zaten, begonnen de Zuid-Amerikanen op volle sterkte. In Berlijn was het dan ook Brazilië dat enkele minuten voor rust op voorsprong kwam. Op aangeven van Willian tekende Gabriel Jesus voor de openingstreffer. 

Ook in de tweede helft ging Brazilië op zoek naar doelpunten. Via Willian, Paulinho en Philippe Coutinho kreeg het land enkele kansen, maar doelman Kevin Trapp greep enkele malen goed in. Na een misverstand in de Duitse verdediging kon Jesus de score verdubblen, maar zijn kopbal ging naast.

In de slotfase werd het nog bijna gelijk. Julian Draxler kreeg een enorme kans op de gelijkmaker, maar Alisson Becker voorkwam de treffer. Daardoor trok Brazilië aan het langste eind. Daarmee is de WK-nederlaag allerminst vergeten, maar zal de selectie van bondscoach Tite toch met een goed gevoel terugreizen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen