Denemarken en Chili komen niet tot scoren in oefenduel

27 maart 2018, 21:52   Bijgewerkt: 27 maart 2018, 22:09

Denemarken en Chili zijn dinsdagavond tijdens een oefenduel niet verder gekomen dan een gelijkspel. Na negentig minuten was er nog altijd niet gescoord in Aalborg. De Denen wonnen eerder deze interlandperiode nog met 1-0 van Panama.

Bij Denemarken begon Ajacied Lasse Schöne in de basis, terwijl met Christian Eriksen en Nicolai Boilesen nog twee spelers met een Ajax-verleden mochten starten. In de openingsfase was Chili gevaarlijk en kreeg het land kansen via Pablo Hernandez en Alexis Sánchez. Vlak voor rust kreeg Schöne een goede mogelijkheid, maar ook zijn poging trof geen doel.

Ook in de tweede helft waren er enkele kansen over en weer. Opnieuw werd er echter niet gescoord en zo bleef het bij 0-0. Schöne speelde de gehele negentig minuten.