Pogba en Mbappé helpen Frankrijk aan winst op Rusland

27 maart 2018, 19:44

Nadat Frankrijk afgelopen vrijdag nog met 2-3 verloor van Colombia, wist het de vrienschappelijke wedstrijd tegen Rusland wel in winst om te zetten. Mede dankzij twee doelpunten van Kylian Mbappé werd het 1-3. Voor Rusland betekende het de tweede nederlaag in aanloop naar het WK in eigen land.

Frankrijk kwam vijf minuten voor rust op voorsprong. Op aangeven van Paul Pogba was het Kylian Mbappé die voor de openingstreffer tekende. De tweede helft was nog maar een paar minuten oud toen Frankrijk nogmaals toesloeg. Pogba was nu zelf trefzeker en schoot een vrije trap binnen. Daarmee leken de bezoekers een comfortabele voorsprong te pakken te hebben, maar Rusland kwam terug in de wedstrijd.

Met 68 minuten op de klok tekende Fedor Smolov voor de aansluitingstreffer. Daardoor werd het weer even spannend, maar in de slotfase was de marge weer drie. Mbappé maakte zijn tweede en zorgde zo voor de 1-3. Ditmaal fungeerde Blaise Matuidi als aangever. Dat bleek uiteindelijk ook de einstand te zijn en zo weet Frankrijk de tweede oefeninterland wel te winnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen