Robben wil duidelijkheid: "Kan nog geen beslissing nemen"

27 maart 2018, 20:27

Het contract van Arjen Robben bij Bayern München loopt deze zomer af en het is nog altijd niet duidelijk of zijn verbintenis verlengd gaat worden. De 34-jarige aanvaller zegt nog geen besluit te hebben genomen over zijn toekomst en hoopt dat Bayern snel duidelijkheid geeft.

Voor Robben zijn nog alle opties open. "Ik ben er wel mee bezig. Je moet alles meewegen en pas wanneer je voor jezelf alles duidelijk hebt in je hoofd, kun je een beslissing nemen. Maar dat is op dit moment nog niet zo", legt Robben uit aan het Duitse BR Sport. Ook helemaal stoppen als profvoetballer is een optie. "Als je op mijn leeftijd bent dan weet je dat het einde nadert. Ik kan nu wel zeggen dat ik nog een jaar doorga, maar misschien blijkt dan later dat dat eigenlijk een jaar te lang was."

"Maar dat kun je van te voren niet zeggen. Ik ga straks gewoon kijken wat mijn gevoel zegt en of mijn lichaam het nog aankan", vervolgt Robben, die zich voor nu vooral wil focussen op de laatste maanden van het seizoen. "We moeten ons richten op de Champions League, op de halve finale in het toernooi om de DFB Pokal en op het kampioenschap."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen