Jordi Cruijff vertrekt na zes jaar bij Maccabi Tel Aviv

27 maart 2018, 16:48   Bijgewerkt: 27 maart 2018, 17:03

Jordi Cruijff vertrekt aan het einde van het seizoen bij Maccabi Tel Aviv. De hoofdtrainer maakt bekend na een periode van zes jaar te vertrekken uit Israël. Cruijff werd in 2012 aangesteld bij de club, waar hij eerst de functie van technisch directeur vervulde.

Cruijff laat op de persconferentie waar hij zijn besluit bekendmaakte weten dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging en een nieuw geluid binnen de club. "Soms is het goed als er iemand met nieuwe ideeën binnenkomt. Ik kwam hier met de gedachte om enkele seizoenen te blijven, het werden er uiteindelijk zes. Ik hou van deze stad, deze club en dit land. Maar nu is het tijd om iets nieuws te gaan doen", legt de trainer uit.

In juli 2017 werd Cruijff hoofdtrainer van Maccabi Tel Aviv. Zijn ploeg werd in de groepsfase van de Europa League uitgeschakeld en in de Israëlische competitie eindigde Maccabi als tweede. De club neemt momenteel deel aan de play-offs om het kampioenschap. "Het seizoen is nog niet voorbij en we strijden nog steeds om de titel. We geven alles wat we hebben en het zou prachtig zijn om afscheid te nemen met een kampioenschap", besloot hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen