Spoorboekje: interlandperiode voorbij, focus op Eredivisie

28 maart 2018, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 28 maart.

Nieuws

Focus op Eredivisie

De interlandperiode zit erop, dus de internationals keren weer terug bij hun clubs. De balans kan worden opgemaakt; zijn alle spelers ongeschonden uit de interlandperiode gekomen? De voorbereiding op het slot van de Eredivisie kan beginnen. Zaterdag start de eerste van de laatste zes speelrondes.

Wedstrijden

FC Barcelona - Olympique Lyon (19.00 uur)

Bij de mannen wordt er woensdag nauwelijks gevoetbald, maar in het vrouwenvoetbal staat een aantal krakers op het programma. In de kwartfinale van de Champions League worden de returnwedstrijden afgewerkt. In Spanje staat het duel tussen FC Barcelona en Olympique Lyon op het programma, oftewel Lieke Martens versus Shanice van de Sanden. De Fransen wonnen het heenduel met 2-1. Kan FC Barcelona zich herstellen?

Chelsea - Montpellier (20.05 uur)

Naast Martens en Van de Sanden komt waarschijnlijk nog een andere Nederlander in actie in de kwartfinale van de Champions League: Anouk Dekker. Zij strijdt met Montpellier tegen Chelsea voor een plek in de halve finale. Het zal voor de Fransen lastig worden om de halve eindstrijd te bereiken, want de heenwedstrijd werd met 0-2 verloren.

Voetbal op TV

19.30 uur: FOX Sports Vandaag, FOX Sports 1, sportjournaal met het belangrijkste nieuws

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen