MVV ontbindt per direct contract van aanvaller Ogunjimi

27 maart 2018, 13:47

Marvin Ogunjimi is niet langer speler van MVV. De club uit Maastricht laat via de officiële kanalen weten dat het contract van de dertigjarige aanvaller per direct is ontbonden. De beslissing om uit elkaar te gaan is een beslissing die de speler en club samen hebben genomen.

Fysieke tegenslagen en een trieste gebeurtenis die zijn vader onlangs overkwam, liggen ten grondslag aan de breuk. "Marvin toonde in de eerste gesprekken een hoge betrokkenheid en wilde met zijn ervaring de jonge groep versterken. Door enkele vervelende blessures, en hetgeen zijn vader overkwam, heeft Marvin helaas nooit zijn stempel kunnen drukken en de verwachtingen kunnen inlossen", aldus trainer Ron Elsen.

De Belgische aanvaller, die in het verleden zeven interlands voor de Rode Duivels speelde, werd de afgelopen zomer als aanvalsleider naar Maastricht gehaald. Een groot succes werd zijn verblijf echter niet. Ogunjimi speelde slechts dertien wedstrijden, waarin hij twee keer trefzeker was. Zijn contract zou in de zomer van 2019 aflopen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen