Pusic wederom interim: "Knop moet zo snel mogelijk om"

27 maart 2018, 13:28   Bijgewerkt: 27 maart 2018, 16:47

Voor de tweede keer dit seizoen is Marino Pusic de interim-trainer van FC Twente. De coach staat sinds het gedwongen vertrek van Gertjan Verbeek weer voor de spelersgroep in Enschede. De opdracht die hem is meegegeven is heel duidelijk: de club in de Eredivisie houden.

Hoewel het nieuws dat Verbeek weg is nog vers is, probeert Pusic snel vooruit te kijken. "Het is altijd treurig als er iemand wordt weggestuurd, maar iedereen die in het voetbal werkt weet dat dit kan gebeuren als de resultaten tegenvallen. Maar elke situatie is anders, dus daarom kun je dit niet vergelijken met de vorige keer", zegt de coach tegenover Tubantia. "We hebben er mee te dealen, zoals we ook te dealen hebben met alle emoties en meningen. De knop moet zo snel mogelijk om."

FC Twente heeft nog zes wedstrijden om de rode lantaarn over te dragen aan een andere club. Het beloven zware, spannende weken te worden in Enschede. Toch heeft Pusic nooit getwijfeld om het roer over te nemen. "Ik twijfel in mijn leven nooit over de dingen die ik moet doen. Als ik ergens voor sta, dan ga ik er voor." Toen René Hake eerder dit seizoen werd ontslagen, was Pusic ook de eindverantwoordelijke. Onder zijn leiding wonnen de Tukkers twee van de drie wedstrijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen