Keuze voor Fraser wekt verbazing bij Advocaat en Grim

27 maart 2018, 08:37

Niet Fred Grim, maar Henk Fraser staat volgend seizoen aan het roer bij Sparta Rotterdam. Dat de keuze niet op Grim is gevallen, is een onaangename verrassing voor Dick Advocaat. De huidige trainer van De Kasteelheren accepteert de beslissing van de club, maar is niet blij dat zijn advies in de wind is geslagen.

Advocaat laat aan De Telegraaf weten dat hij verrast was dat Sparta's keuze niet op Grim is gevallen. "Dat heeft echt niks met de trainer Henk Fraser te maken, want dat is een uitstekende trainer, maar het gaat me om de procedure. Daar zet ik mijn vraagtekens bij, ook naar Fred toe", aldus de zeventigjarige oefenmeester. Grim is sinds de winterstop één van de assistenten van Advocaat bij Sparta.

Grim leek bij Sparta de natuurlijke opvolger te zijn van Advocaat, die na het seizoen weer vertrekt. "Fred was natuurlijk een kandidaat, bij ons de belangrijkste, en ik had ook het gevoel dat hij binnen Sparta héél hoog aangeschreven stond", vervolgt Advocaat. "Deze keuze is het goed recht van het bestuur en van Henk (van Stee, red.). Dat moet je accepteren en is prima, maar dan hoeven ze mij ook niks meer te vragen."

Ook Grim had niet verwacht dat de keuze nog op iemand anders zou vallen. "Dit is een hard gelag, maar de schouders moeten er weer onder om de club in de Eredivisie te houden", probeert Grim positief te blijven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen