Jordi Cruijff: 'Ik vind dat hij de Cruijff ArenA nu wel verdient'

26 maart 2018, 08:31

Jordi Cruijff betreurt dat de Amsterdam ArenA nog steeds niet de naam van zijn vader draagt. Hij hoopt dat de naamswijziging van de thuishaven van Ajax snel wordt doorgevoerd. 'Hopelijk is het een kwestie van tijd dat de gemeente Amsterdam, de ArenA en Ajax alsnog de Cruijff ArenA presenteren.

'Wij als familie zijn de afwachtende partij', schrijft Jordi Cruijff in zijn column voor De Telegraaf. 'We kunnen wel zeggen 'laat maar zitten', maar dat willen we niet. Mijn vader was een Amsterdammer, een echte en een wereldbekende, vergeet dat niet. En hij had een super speciale band met Ajax. Dat lees je ook in zijn boek 'Mijn Verhaal'. Na de dood van zijn vader was de club als een tweede vader voor hem. Ik vind dat hij de Cruijff ArenA nu wel verdient.

Het was zaterdag twee jaar geleden dat Johan Cruijff overleed. De familie ontving vanuit alle kanten steunbetuigingen. 'Die mooie mix maakt het grote verlies iets draaglijker. Al mis ik mijn vader nog elke dag. Hij was bijzonder. Het grote publiek kent mijn vader als iemand met creatieve antwoorden. Maar die creativiteit zagen we ook thuis, in de manier waarop hij problemen tackelde. Het is daarom extra teleurstellend dat er nog steeds geen oplossing is voor de naamgeving van het Ajax-stadion.'

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen