Van Persie positief over Oranje: "Heb goede dingen gezien"

25 maart 2018, 22:59

Robin van Persie keek vrijdag aandachtig naar het oefenduel tussen het Nederlands elftal en Engeland. Oranje ging nipt met 0-1 onderuit, maar toch zag de spits van Feyenoord nog genoeg positieve punten. Ook had hij complimenten over voor Virgil van Dijk, Stefan de Vrij en Matthijs de Ligt.

Van Persie vond het jammer dat Nederland net verloor, maar stelt dat het geen schande is. "Het was natuurlijk beter geweest als ze nu in deze fase zouden winnen. Dat is lekker als nieuwe trainer en met een aantal nieuwe spelers. Maar het is ook wel lastig als je begint tegen Engeland en maandag tegen Portugal. Dan krijg je het niet echt cadeau. Het is voor de jongens leerzaam geweest, het is mooi om tegen Engeland te spelen. Dat nemen ze mee in hun ervaring", stelt hij in gesprek met RTV Rijnmond

"Ik heb ook goede en mooie dingen gezien, zoals een aantal goede aanvallen", vervolgt Van Persie, die het verdedigend prima vond staan. "De Vrij vond ik heel goed spelen. En Van Dijk en De Ligt speelden ook lekker. Ja, zoals bij elke wedstrijd kan je er positieve punten uithalen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen