Vlaar: "Eerste half uur hebben we de bal nauwelijks gehad"

25 maart 2018, 17:05

Jong AZ verraste Jong Ajax zondag, terwijl de Alkmaarders weinig in het stuk voorkwamen. De Alkmaarders wonnen zondag met 0-1 en dat stemde Ron Vlaar, die voor het eerst sinds een half jaar weer negentig minuten speelde, tevreden.

"We hebben het moeilijk gehad. Zo eerlijk moet je zijn", zegt Vlaar tegen FOX Sports. "Het eerste half uur hebben we de bal nauwelijks gehad. Later kregen we eindelijk meer lef, en hadden we de bal langer in de ploeg. Ook al deden we daar niet veel meer mee." Via een counter wist Jong AZ tegen de verhouding in de drie punten mee te nemen. "Een goede en belangrijke overwinning. Als je wint bij de koploper kun je alleen maar tevreden zijn."

Voor Vlaar was het duel in Amsterdam ook een opsteker. Het waren zijn eerste negentig minuten sinds 24 september. "Ik zit er lekker in, ik ben fit. Ik moet geduldig op mijn kans wachten. Zelf moet ik wedstrijdritme opdoen. Ik heb een keer een uur gespeeld, en bij het eerste een keer tien minuten en 45 minuten. Vandaag negentig minuten spelen was erg lekker."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen