Seedorf: "Het was anders als ik voorbereiding had meegemaakt"

25 maart 2018, 15:14

Clarence Seedorf had op meer gerekend bij Deportivo la Coruña, maar de waarheid is dat de trainer nog altijd zonder overwinning zit en handhaving in La Liga langzamerhand een steeds lastiger verhaal wordt.

"Het zijn zeer intense maanden geweest", blikt Seedorf in Marca terug op zijn beginperiode. "Met veel werk en gecompliceerde situaties, en veel zaken die gecorrigeerd en geïmplementeerd moesten worden."

Sinds zijn debuut begin februari pakte Seedorf maar drie puntjes en bleef een zege uit. "Dat het zo moeilijk zou worden om een wedstrijd te winnen? Om eerlijk te zijn had ik dat niet gedacht. We hebben paar goede wedstrijden gehad, waar we drie punten verdienden. In andere wedstrijden hebben we dure fouten gemaakt, die ons duur zijn komen te staan. Ik zie niet het Depor dat ik wil zien. Het was anders geweest als ik de voorbereiding had meegemaakt."

Over zijn toekomst bij Deportivo op lange termijn wil Seedorf niet praten. "Coachen in de Segunda Division? Op dit moment is het geen onderwerp voor mij. Ik heb een contract tot 30 juni en wil Deportivo in de Primera Division houden. Ik accepteer de gedachte dat we degraderen niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen