Kramer: "Tegenwoordig willen supporters met spelers vechten"

25 maart 2018, 13:10

Alles wat bij het voetbal komt kijken, kan Michiel Kramer gestolen worden. "Van media tot supporters", is het antwoord van de spits van Sparta op de vraag wat hij het meest verschrikkelijk vindt aan de voetbalwereld waarin hij leeft.

"Tegenwoordig willen supporters ook spelers uitschelden en met ze vechten. Volgens mij ben je dan een beetje de realiteit voorbij", zegt Kramer tegen Recht uit Rotterdam. "Volgens mij proberen wij wedstrijden te winnen. Je wint, of verliest. Zo simpel is het. Ik vind het niet kunnen als mensen daarin doordraaien."

Kramer verruilde afgelopen winter Feyenoord voor Sparta. Zijn droom was altijd om voor Feyenoord te spelen. "In principe is die droom uitgekomen. Ik heb twee keer op de Coolsingel gestaan. Dat kunnen niet veel jongens zeggen. Wat dat betreft was het succesvol. In het eerste jaar heb ik best veel gespeeld, en ook gescoord. Het tweede jaar was minder, maar werden we kampioen.

De spits kijkt terug op een mooie periode bij Feyenoord. "Ik had liever meer willen spelen. Ik kan mezelf in de spiegel aankijken en weet dat ik er alles aan gedaan heb, op mijn manier", aldus Kramer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen