Di Biagio: "Niet eerlijk om Italië met Argentinië te vergelijken"

24 maart 2018, 17:09   Bijgewerkt: 24 maart 2018, 17:22

Italië ging vrijdagavond met 0-2 onderuit tegen Argentinië. De ploeg van Luigi Di Biagio kreeg na afloop veel kritiek. Volgens de interim-bondscoach is dat echter niet eerlijk. Hij stelt dat Italië op de goede weg is en dat men vooral geduld moet hebben.

Italië hield tot het laatste kwartier vooral stand dankzij goede ingrepen van Gianluigi Buffon. In het slot van de wedstrijd scoorde Argentinië echter alsnog tweemaal. Éver Banega en Manuel Lanzini bepaalden de eindstand zo op 0-2. Toch was Di Biagio na afloop tijdens de persconferentie niet helemaal ontevreden. "We hebben redelijk gespeeld, het had beter gekund. Maar we moeten ook niet vergeten dat we tegen een ploeg spelen die tijdens het laatste WK de halve finales wist te bereiken."

Volgens de interim-bondscoach is Italië dan ook op de goede weg. "Op enkele individuele spelers na is het ook gewoon niet eerlijk om ons met Argentinië te vergelijken. Sommige jongens maakten vandaag hun debuut en voor anderen is het pas de derde of vierde interland. Dit is de start van een nieuw tijdperk. We moeten geduld hebben en met dit systeem en deze spelers verder bouwen", besloot Di Biagio.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen