Ritzmaier imponeert bij Jong PSV en zet zichzelf in etalage

24 maart 2018, 13:33

In het eerste elftal van PSV is de rol van Marcel Ritzmaier al langere tijd uitgespeeld, maar de Oostenrijker probeert zijn loopbaan bij Jong PSV weer op niveau te krijgen. Dat lukt hem de laatste tijd prima. De middenvelder is een bepalende speler in de Jupiler League en wil zijn PSV-periode goed afsluiten.

Ritzmaier beschikt over een aflopend contract bij PSV en vertrekt na dit seizoen uit Eindhoven. "Dat er in de winterstop niets gekomen is, vond ik jammer. Het had niks met mijn contract of geld te maken, er zat gewoon geen aanbieding bij waar ik op wilde ingaan. Daarna heb ik de knop omgezet en wil ik me hier op een positieve manier manifesteren", zegt hij tegen het Eindhovens Dagblad. "Ik ben blij dat ik af en toe mijn wedstrijden kan spelen en heb er ook vertrouwen in dat er volgend seizoen iets nieuws komt. Wat? Daarover praat ik nu nog niet."

Trainer Dennis Haar is positief over de 24-jarige spelmaker. "Dat er geen club voor hem gekomen is? Dat vind ik best gek. Het is gewoon een heel goede voetballer en bij ons heeft hij zich altijd prima opgesteld. De jonge spelers profiteren van zijn ervaring. Hij is intelligent en gaat zeker een nieuwe club gaat vinden."

Vrijdag scoorde Ritzmaier één keer in de met 1-4 gewonnen uitwedstrijd tegen Jong FC Utrecht. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen