Sparta dolblij met Fraser: "Gaan echte kerels zien bij Sparta"

26 maart 2018, 17:49

Sparta baarde vrijdag opzien door Henk Fraser te presenteren als nieuwe hoofdtrainer. De huidige coach van Vitesse neemt na dit seizoen het stokje over van Dick Advocaat. Technisch directeur Henk van Stee beseft dat hij met Sparta een grote vis heeft binnengehengeld.

"Met hem halen we een trainer in huis die past bij de club", zegt Van Stee tegen het Algemeen Dagblad. Van Stee is zelf pas anderhalve week in dienst bij Sparta, maar heeft dus wel al meteen een trainer aangesteld. "Ik vind dit een heel logische zaak. In de toekomst van Sparta had het aanstellen van een trainer prioriteit. Vandaar dat we daar meteen de schouders onder hebben gezet. Henk voldeed aan de profielschets en nu zijn aanstelling rond is, kunnen we ons op nieuwe spelers richten."

Van Stee denkt dat Fraser perfect past bij Sparta. "Fraser is in zijn voorkomen echt Rotterdams. De mouwen opstropen. Die karaktereigenschappen wil ik weer meer in onze elftallen terug gaan zien. Winnaars, precies zoals Henk als voetballer was. Ik geloof erin dat we met Henk meer echte kerels gaan zien bij Sparta."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen