Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Frankrijk gaat in slotfase onderuit tegen Colombia

Frankrijk gaat in slotfase onderuit tegen Colombia

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

23 maart 2018 – Frankrijk heeft tegen Colombia een comfortable 2-0 voorsprong uit handen gegeven. De Zuid-Amerikaanse bezoekers trokken uiteindelijk aan het langste eind en wonnen met 2-3. Een rake strafschop vijf minuten voor tijd bezorgde de bezoekers de zege.

Olivier Giroud opende al na elf minuten spelen de score met een intikker. Nog voor er een half uur gespeeld was verdubbelde Thomas Lemar de score. Daarmee leek het eenvoudige avond voor Frankrijk te gaan worden. Colombia maakte via Luis Muriel echter al snel de aansluitingstreffer. Daardoor stond er bij rust een 1-2 tussenstand op het scorebord.

Met een uur op de klok kwam Colombia helemaal terug. Radamel Falcao was het eindpunt van een mooie aanval en schoot de 2-2 binnen. Frankrijk had het daarna lastig, maar leek stand te gaan houden. Vijf minuten voor tijd veroorzaakte Samuel Umtiti echter een strafschop. River Plate-middenvelder Juan Quintero maakte er vanaf de stip vervolgens 2-3 van. Bij Colombia speelden PSV'er Santiago Arias en oud-Ajacied Davinson Sánchez de hele wedstrijd mee.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd