Ziyech met goal en assist belangrijk voor winnend Marokko

23 maart 2018, 22:30

Hakim Ziyech heeft vrijdagavond zijn waarde getoond voor Marokko. De middenvelder van Ajax was met een doelpunt en een assist belangrijk voor zijn land. Marokko boekte daardoor uiteindelijk een 1-2 overwinning op Servië

Bij Marokko begonnen Karim El Ahmadi en Ziyech in de basis. Met iets minder dan een half uur op de klok kregen de bezoekers een strafschop toegewezen toen Nikola Maksimovic Nordin Amrabat naar de grond werkte. Vanaf elf meter zette Ziyech Marokko vervolgens op voorsprong. Lang kon het land daar niet van genieten, want enkele minuten later tekende Dusan Tadic voor de gelijkmaker.

Nu was het Marokko dat snel een antwoord klaar had. Drie minuten na de gelijkmaker zorgde Khalid Boutaib op aangeven van Ziyech voor de 1-2. In de tweede helft werd er vervolgens niet meer gescoord waardoor Marokko een 1-2 oefenzege boekt.