Teleurstellend debuut voor Van Marwijk bij Australië

23 maart 2018, 19:55   Bijgewerkt: 23 maart 2018, 20:06

Bert van Marwijk kende een teleurstellende eerste wedstrijd als bondscoach van Australië. Op bezoek bij Noorwegen ging zijn ploeg met 4-1 onderuit. Australië kwam nog wel op voorsprong, maar gaf de wedstrijd na rust uit handen.

Bij Australië had doelman Mathew Ryan een basisplaats, waardoor Feyenoord-keeper Brad Jones op de bank plaats moest nemen. Bij de Noren begonnen ADO-spits Bjørn Johnsen en AZ-middenvelder Fredrik Midtsjø in de basis terwijl Martin Ødegaard mocht invallen. De thuisploeg was in de openingsfase het sterkst, maar het was toch Australië dat op voorsprong kwam. Na twintig minuten kopte Jackson Irvine een corner binnen. Met nog een paar minuten in de eerste helft te gaan tekende Nora Kamara voor de gelijkmaker.

Na rust zette Noorwegen de opmars voort. Tore Reginiussen zette zijn land al snel op voorsprong. Een blunder van Ryan leverde de derde Noorse treffer op. De doelman speelde de bal in de voeten van Markus Henriksen, die vervolgens Kamara in staat stelde om zijn tweede van de avond te maken. In de absolute slotfase maakte hij ook nog zijn derde waardoor de eindstand op 4-1 werd bepaald.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen