Zlatan maakt op ludieke wijze overgang naar LA Galaxy bekend

23 maart 2018, 14:06   Bijgewerkt: 23 maart 2018, 17:09

Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu is het officieel: Zlatan Ibrahimovic gaat aan de slag bij LA Galaxy. Ibrahimovic zou Ibrahimovic niet zijn als hij niet op grootse wijze zijn nieuwe club zou aankondigen. Middels een paginagrote advertentie in de Los Angeles Times maakt de 36-jarige Zweed bekend dat hij de nieuwe spits van LA Galaxy is.

Donderdag maakte Manchester United bekend dat Ibrahimovic de club per direct zou verlaten. Al snel meldden Engelse media dat de Zweedse topspits op weg was naar de Verenigde Staten. Op een bevestiging hoefde men niet lang te wachten: een halve dag later maakte Ibrahimovic het zelf bekend. De tekst in de advertentie is kort, maar krachtig: "Dear Los Angeles, you're welcome."

LA Galaxy wordt de negende club van Ibrahimovic, die zijn carrière bij Malmö startte. Ajax haalde hem naar Nederland, waar hij zijn definitieve doorbraak kende. Vervolgens stond de spits onder contract bij Juventus, Inter, FC Barcelona, AC Milan en Paris Saint-Germain. De laatste twee jaar kwam Ibrahimovic uit voor Manchester United. Door een zware knieblessure kwam de aanvaller dit seizoen nauwelijks in actie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen