Overmars wil Kluivert en De Ligt in de zomer niet verkopen

23 maart 2018, 07:40

Marc Overmars is niet van plan om de komende zomer afscheid te nemen van Justin Kluivert en Matthijs de Ligt. De achttienjarige toptalenten van Ajax hebben de interesse gewekt van buitenlandse topclubs, maar de directeur spelersbeleid van Ajax wil het tweetal langer in Amsterdam houden. Eerder adviseerde bondscoach Ronald Koeman Kluivert om nog niet te vertrekken.

Tegenover De Telegraaf gaat Overmars in op de vermeende interesse in De Ligt, die de laatste wedstrijden de aanvoerdersband droeg bij Ajax. "We willen dat Matthijs blijft", is de oud-buitenspeler heel stellig. De Amsterdammers willen ook Kluivert graag langer aan boord houden. "Ze zijn allebei erg jong om te vertrekken."

Koeman zit op één lijn met Overmars. De nieuwe bondscoach is ook van mening dat een toptalent als Kluivert niet te snel naar het buitenland moet vertrekken. "Laten we hopen dat dit soort jonge spelers wat langer in Nederland blijft om elke week te voetballen en zich verder te ontwikkelen. Ik beslis dat niet, maar het zou wel het beste zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen