Langeler teleurgesteld in nederlaag: "1-4 is best heftig"

22 maart 2018, 22:10

Art Langeler zag Jong Oranje donderdag in de oefeninterland tegen België (1-4) een lesje in effectiviteit krijgen. De bondscoach is teleurgesteld over met name de uitslag, en vond de zuiderburen volwassener spelen op De Vijverberg.

"We hebben best veel gecreëerd. Zij komen zes keer voor onze goal en het is vier keer raak", blikt Langeler terug met FOX Sports. "Dat is hoe volwassen, internationaal voetbal wordt gespeeld. Dat hebben wij niet gedaan. 1-4 is best heftig. Het is een leermoment voor ons allemaal. Ik ben teleurgesteld in de uitslag, maar in deze wedstrijd zaten ook voldoende goede punten."

In de eerste helft kwam Jong Oranje vroeg op achterstand. "Ik vond dat we ons aardig herstelden. Wij gaven niets weg. Bij de gelijkmaker in de tweede helft dachten we door te kunnen drukken. Maar kwam het naïeve in ons spel naar voren. Dat is misschien ook wel omdat we speelden met jongens die het klappen van de zweep nog niet kennen. Met name op het middenveld speelden we veel te veel voor de bal, en werden we geslacht in de counter."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen