Lijnders kan het gemis van NEC-internationals intern opvangen

22 maart 2018, 14:19   Bijgewerkt: 22 maart 2018, 14:26

Pepijn Lijnders moet enkele NEC'ers missen vanwege de interlandverplichtingen deze week, toch blijft de coach positief. Hij denkt het gemis van Arnaut Groeneveld (Jong Oranje) en Ferdi Kadioglu (Oranje O19) te kunnen opvangen in het Jupiler League-duel met De Graafschap.

"We hebben voldoende opties binnen de selectie om de afwezigheid van deze jongens op te vangen", vertelt Lijnders op de clubsite. "Er zijn verschillende spelers die al een poosje tegen de basis aanzitten, maar niet tot spelen kwamen vanwege de goede reeks. Voor hen is het een uitgelezen mogelijkheid om zich te laten zien en ze verdienen deze kans ook echt. Maar het is vooral belangrijk dat we met de juiste houding de wedstrijd ingaan."

Door de remise van vorige week tegen Cambuur is NEC de koppositie van de Jupiler League weer kwijt aan Jong Ajax, toch neemt het enthousiasme in Nijmegen en omgeving met de week toe, merkt de coach. "Het is altijd heerlijk om thuis te spelen en het is mooi om te zien dat dit duel zo leeft. We zijn nog ongeslagen thuis, iets waar ons publiek ook een grote rol in speelt. Het is fijn dat we morgen ons weer gesteund weten door ruim tienduizend supporters."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen