FC Emmen
0 – 0
FC Utrecht
FC Groningen
0 – 0
Ajax

Bayram wil terugkeren bij NAC: "Bredanaar in hart en nieren"

Bayram wil terugkeren bij NAC: "Bredanaar in hart en nieren"

22 maart 2018 – Ömer Bayram mocht ooit transfervrij vertrekken bij NAC Breda, maar staat momenteel voor zijn eerste interland namens Turkije. Toch heeft de verdediger geen verkeerd woord over voor zijn oude club. Sterker nog: hij wil er op termijn terugkeren. "Rond mijn dertigste. Ik wil van toegevoegde waarde zijn. Om het geld is het mij niet te doen."De band met Breda is veel groter dan je zou verwachten bij een voetballer die bij Akhisar Belediyespor voetbalt. "Als ik twee à drie dagen vrij ben, stap ik op het vliegtuig om naar Breda te gaan", vertelt hij tegenover BN/De Stem. "Ik ben Bredanaar in hart en nieren." Dus vindt hij het nog altijd jammer dat hij bij NAC vertrokken is.

"Ik heb daar mijn mooiste jaren gehad. Iedere week volle bak met gevestigde namen als Matthew Amoah, Anthony Lurling en Jelle Ten Rouwelaar. Daar liep ik als jongetje van zeventien tussen. Ik baal serieus dat NAC niks aan mij verdiend heeft. Ik moest zelf om een contract vragen, terwijl ik goede aanbiedingen van andere clubs had liggen. NAC was een zinkend schip. Als het mij aan ligt, kom ik terug", is Bayram stellig.

Van de voetballers bij NAC Breda, kijkt hij het liefst naar de man die op dezelfde speelt als hij, linksback. "Anno 2018 zijn Jordi Alba en Marcelo de beste linksbacks ter wereld: zij denken alleen vooruit. Die Angelino van NAC, daar kijk ik ook graag naar."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 20 april 2019

  2. vrijdag 19 april 2019