Janssen op de weg terug bij Fenerbahçe: rentree in april

Janssen op de weg terug bij Fenerbahçe: rentree in april

22 maart 2018 – In Turkije gaan ze er vanuit dat Vincent Janssen in april weer terug is bij Fenerbahçe. De aanvaller staat sinds 8 december buitenspel, maar ligt dus wel weer op schema om nog fit te geraken voor het einde van het huidige seizoen. Hij kampt met een oedeem, een zwelling door vochtophoping.

"Hij kan nu weer een normale schoen dragen en is bezig met oefeningen in het zwembad", vertelt de Turkse journalist Serkan Saydam tegenover de NOS. "Ik sprak maandag met de directie van de club en ze zeggen dat hij in goede conditie is. Hij is ook wat afgevallen. Ze hopen dat hij de eerste week van april terugkeert op het trainingsveld en een week later zijn rentree kan maken."

Fenerbahçe kan de spits maar al te goed gebruiken, weet Saydam. "Er komen lastige wedstrijden aan. Als hij fit is, gaat hij dus zeker spelen." Dat zal ook moeten om zijn verhuurbeurt nog enige kleur te geven, want door zijn kwetsuur speelde hij minder dan vooraf gehoopt. Bovendien zit een vast dienstverband er niet in.

"Onder deze financiële omstandigheden kan Fenerbahçe hem niet halen. Hij is te duur, dus dat wordt moeilijk", aldus Saydam. Tot dusver kwam Janssen tot 11 competitieduels, waarin hij twee goals maakte en vier assists gaf.

gerelateerd