Boussatta geeft 'Eredivisie-Marokkanen' goede kans op het WK

22 maart 2018, 08:25

Dries Boussatta geeft de Marokkanen in de Eredivisie een goede kans om mee te gaan naar het WK. Volgens de voormalig profvoetballer liggen er kansen, omdat bondscoach Hervé Renard gecharmeerd is van enkele spelers uit de Nederlandse competitie.

"De bondscoach is laatst ook in Utrecht geweest en lijkt gecharmeerd van Yassin Ayoub te zijn. Ayoub vind ik ook verder dan Sofyan Amrabat. Meer ritme, veel constanter", vertelt hij tegenover de NOS. "Zakaria Labyad speelt geweldig de laatste tijd. Hij moet deze vorm vasthouden, dan maakt hij echt een goede kans. Hij krijgt al de voorkeur boven bijvoorbeeld Mimoun Mahi van FC Groningen en Oussama Tannane, die voor Saint-Étienne speelt."

In Nederland gaat het logischerwijs veel over de Eredivisie-spelers die wel of niet mee naar het eindtoernooi in Rusland mogen, maar volgens Boussatta hebben ze het in ja dén speler: Ayoub El Kaabi. "Hij maakte eerder dit jaar negen goals in zes wedstrijden voor Marokko bij het Afrikaans kampioenschap. En dat waren stuk voor stuk geweldige doelpunten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen