Jones wil op WK in Rusland dierbaren goed gevoel geven

22 maart 2018, 08:17

Voor Feyenoord-keeper Brad Jones voelt het goed om weer helemaal terug te zijn bij de nationale ploeg van Australië. De goalie wil koste wat het kost mee naar het WK in Rusland om revanche te nemen op acht jaar geleden, toen hem in plaats van het eindtoernooi in Zuid-Afrika een zeer trieste boodschap stond te wachten: zijn zoontje was ernstig ziek en overleed uiteindelijk een jaar later.

"Als ik er nu bij zou zitten in Rusland, kan het de herinnering van het missen van 2010 wegwissen. Nee, dat wegwissen is niet helemaal het goede woord. Waar het om gaat, is dat ik nu de kans heb om de mensen die mij dierbaar zijn een goed gevoel te geven. Die kans wil ik pakken", vertelt Jones in het Algemeen Dagblad.

Het is gezien zijn verleden dan ook niet gek dat er enkele emoties loskomen bij zijn oproep. "Van Marwijk kent de Eredivisie, heeft me veel aan het werk gezien. Hij haalde mij er meteen bij. Dat betekende wel iets hoor, want als jongetje droom je ervan om jouw land te kunnen vertegenwoordigen. De gehele familie is trots dat ik weer bij de selectie zit. En nu kijken we uit naar het WK."

De eerste dagen terug bij de nationale ploeg doen Jones wél erg goed. "Het voelt zo goed om weer tot de selectie te behoren. En ik kijk er naar uit wat de toekomst nog te bieden heeft. Ik heb de hoop op een selectie sinds 2014 nooit opgegeven. Maar ik wist dat het moeilijk zou zijn om de bondscoach nog te overtuigen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen