FC Emmen
0 – 0
FC Utrecht
FC Groningen
0 – 0
Ajax

Basaçikoglu: "De tijd dringt, ik zit nu vier jaar bij Feyenoord"

Basaçikoglu: "De tijd dringt, ik zit nu vier jaar bij Feyenoord"

21 maart 2018 – Bilal Basaçikoglu voelt de tijd dringen. Bij Feyenoord moet de 22-jarige aanvaller zich schikken in een reserverol, en daar moet gauw verandering in komen. Basaçikoglu scoorde woensdag in het benefietduel met ADO Den Haag (4-0).Basaçikoglu heeft in De Kuip nog een contract tot de zomer van 2020. "Het wordt tijd om echt te gaan spelen", is hij duidelijk tegenover FOX Sports. "De tijd dringt, ik zit hier nu vier jaar. We zullen zien wat eind van de zomer gebeurt."

Basaçikoglu wilde zich bewijzen in het benefietduel, omdat hij vorige maand een veelbesproken rode kaart kreeg tegen Vitesse en vervolgens voor drie wedstrijden werd geschorst. "Een doelpunt maken is altijd lekker. Ik moet ook een signaal afgeven aan de trainers. De rode kaart is nu achter me. Als de trainer mij nodig heeft, sta ik er."

De rode kaart kreeg hij voor een wilde tackle op het middenveld. "Misschien is het niet de laatste keer, dat kan zomaar zo zijn. Het is gewoon een momentopname. Achteraf is het makkelijk, het  was een reactie. Ik moet ook niet ingehouden spelen, ik moet onbevangen spelen."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 20 april 2019

  2. vrijdag 19 april 2019