Hateboer profiteerde van uitstekende wedstrijd tégen Koeman

21 maart 2018, 10:36

Hans Hateboer zit voor het eerst bij de selectie van het Nederlands elftal en dat is volgens de verdediger onder meer omdat hij zijn beste wedstrijd van het seizoen speelde tegen Everton. De nieuwe bondscoach van Oranje was ten tijde van die Europa League-ontmoeting nog werkzaam bij The Toffees.

"Daar ben ik opgevallen," zegt Hateboer over de wedstrijd die de Italianen met 3-0 wonnen van Everton tegenover Het Parool. "Dat was onze beste wedstrijd van het seizoen."

Dus kreeg Hateboer een oproep om zich te melden bij Oranje. Een bijzondere mogelijkheid, zeker gezien het feit dat de overstap naar Atalanta Bergamo niet meteen de meest voorspelbare was. Logischerwijs heeft de verdediger zeker geen spijt van zijn transfer naar Italië.

"Achteraf kun je stellen dat ik de juiste keuze heb gemaakt met Atalanta. Ik had vier seizoenen Eredivisie achter de rug bij FC Groningen en vond het tijd voor iets nieuws. Dat die keuze nu heeft geleid tot Oranje is de bevestiging dat ik goed heb gekozen. Hopelijk kan ik wat minuten maken", aldus Hateboer.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen