Boëtius twijfelde aan zichzelf: "Zat met mezelf in de knoop"

21 maart 2018, 08:05   Bijgewerkt: 21 maart 2018, 08:34

Jean-Paul Boëtius voelt dat het de laatste weken steeds beter gaat bij Feyenoord. Hoewel de afgelopen maanden een grote teleurstelling voor hem waren en hij ging piekeren over zijn eigen prestaties, ziet hij inmiddels beterschap bij zichzelf. "Iedereen is met mij bezig. De technische staf, maar ook mijn ploeggenoten."

In het Algemeen Dagblad gaat hij in op de moeilijke periode die hij doormaakte, waarin trainer Giovanni van Bronckhorst op de vleugels Sam Larsson en later Bilal Basacikoglu de voorkeur gaf. "Het was knokken om weer een kans te krijgen. Dat verliep aanvankelijk stroef. De trainer was niet tevreden over mij en daar had hij zeker een punt. Gelukkig kwam er snel weer een kans. Toen ik onlangs tegen AZ de openingstreffer maakte, viel er echt een last van mijn schouders. Dat had ik echt nodig.''

Blokkades

Een grote opluchting gezien de moeilijke maanden van daarvoor. Zijn vormdip heeft volgens Boëtius te lang geduurd, al lag dat ook aan het feit dat er twijfel bij hem kwam. "Dan ga je piekeren en dat helpt je ook niet vooruit. Ja, als speler krijg je het gemor op de tribunes heus wel mee. En ik snap ook dat de mensen meer verwachten, dat is terecht. Alleen gefluit helpt niemand verder, ik blokkeerde echt een beetje. Het moest ook beter, dat wist ik. Maar soms klonk er al gefluit voor ik daadwerkelijk was ingevallen. Dat had gewoon invloed op me. Ik zat met mezelf in de knoop en de trainer zag dat ook."

Ondanks de moeilijke maanden koestert de Feyenoorder overigens totaal geen wrok in welke vorm dan ook. "Ik speel nog steeds zo graag in de Kuip. Ook tegen ADO, al is het een benefietwedstrijd. Maar wel een heel belangrijke. Support Casper van onze clubarts Casper van Eijck verdient alle steun."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen