Van Bronckhorst is blij om voor 'Support Casper' te spelen

20 maart 2018, 20:48

Waar alle Eredivisieclubs vrij zijn van duels tijdens de interlandperiode, speelt Feyenoord woensdagavond een wedstrijd tegen ADO Den Haag. Inzet is ditmaal geen drie punten, maar aandacht voor 'Supprt Casper', in de traditionele benefietwedstrijd van de Rotterdammers die elk jaar wordt gespeeld. Trainer Giovanni van Bronckhorst is dan ook blij met het duel.

"Ik vind het positief dat we dit duel kunnen spelen, we dat doen als club", vertelt de trainer op het clubkanaal. "Dat doen we met name voor het goede doel. Het is een bijzondere wedstrijd." Dat het ditmaal uitgerekend voor het goede doel van Feyenoord-clubarts Casper van Eijck is, maakt het extra mooi. Van Bronckhorst: "Maar de spelers zijn in principe bij alle maatschappelijke projecten erg betrokken. Zo ook zeker bij de wedstrijd voor Casper en zijn prachtige foundation. Het doel is duidelijk: hoe meer mensen er komen, hoe meer geld we kunnen ophalen."

Internationals

Wie er niet bijzijn, dat zijn de internationals die Feyenoord heeft. Van Bronckhorst hoopt dat zij bij hun land belangrijke wedstrijden spelen richting het WK van komende zomer. "Dat is een heel positieve ervaring om mee te maken, een WK. Voor mij als coach en de club ook." Op de vraag of bij sommige spelers de spanning voor het toernooi al toeneemt, antwoordt 'Gio' positief. "Logisch dat het gaat kriebelen naarmate het WK dichterbij komt. Maar we willen het seizoen natuurlijk ook goed afsluiten."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen