Vilhena heeft zin in interlands: "Ken Ronaldo van PlayStation"

20 maart 2018, 20:25

Tonny Vilhena hoopt onder Ronald Koeman, de nieuwe bondscoach van Oranje, een vaste waarde te worden bij het Nederlands elftal. De middenvelder van Feyenoord debuteerde in Rotterdam-Zuid ook onder Koeman en dat werkt in ieder geval niet zijn zijn nadeel. "Maar toch moet ik het zelf laten zien."

Tegenover RTV Rijnmond blikte de middenvelder terug op zijn eerste minuten onder de nieuwe bondscoach tijdens het trainingskamp in Zeist. Volgens Vilhena gaat het allemaal voortvarend in het begin. "Er is een leuke sfeer in de groep, iedereen is fris en fruitig begonnen aan het trainingskamp."

Voor Vilhena is het zaak om, zeker nu hij regelmatig scoort bij Feyenoord, ook bij Oranje een vaste waarde te worden. Volgens hem begint dat vooral bij hard trainen. "Met Roy Makaay werk ik veel aan mijn scorend vermogen. En op het juiste moment bijsluiten", legt hij uit op de vraag waarom hij dit seizoen vaker scoort.

Dus kan hij zich verheugen op wedstrijden tegen Engeland en Portugal, waar Cristiano Ronaldo meedoet. "Hem ken ik alleen van de PlayStation, dus dat worden mooie wedstrijden." Ook denkt hij met Oranje wel degelijk kans te hebben tegen ploegen van dit kaliber. "Ik denk dat we een goed team hebben. Dat moet blijken uit de wedstrijden die we gaan spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen