Utrecht legt Joosten, Marsman en Emanuelson extra jaar vast

Utrecht legt Joosten, Marsman en Emanuelson extra jaar vast

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

20 maart 2018 – FC Utrecht heeft de opties in het contract van Urby Emanuelson, Patrick Joosten en Nick Marsman gelicht. Het trio voetballers staat daarom ook volgend seizoen onder contract in de Domstad. Voor Chris David is er vooralsnog geen nieuwe aanbieding, al kan daar nog verandering in komen omdat ze in gesprek blijven over een nieuwe verbintenis.

Dat laat de club op haar website weten. Ook de optie in de overeenkomst van Jong FC Utrecht-verdediger Tim Brinkman is gelicht, net als die van FC Utrecht O19-aanvaller Dereck Darkwa. Met de beloften Nick Lim en Shayne Pattynama is de club nog in gesprek over hun nabije toekomst.

Emanuelson en Marsman, zij kwamen aan het begin van dit seizoen allebei transfervrij naar de Domstad toe, zijn bezig aan hun eerste seizoen in Utrecht, terwijl Joosten in 2015 overkwam van NEC. Laatstgenoemde kampte deze voetbaljaargang met een zware kwetsuur en kwam nog niet in actie in de Eredivisie dit seizoen.

Voorts was er ook nog ander nieuws bij de spelers van Jong FC Utrecht. Joost Meendering, Maarten Peijnenburg en Jan Willem Tesselaar hebben hun optie niet gelicht zien worden, terwijl de aflopende contracten van Conner Blöte, Louk Dekkers, Menno Heus, Tufan Özbozkurt en Bart Sinteur formeel zijn opgezegd.

gerelateerd