Robbemond tot einde seizoen aan het roer bij Willem II

20 maart 2018, 09:21

Reinier Robbemond maakt het seizoen af als hoofdtrainer van Willem II. De Tilburgers maken via de officiële kanalen bekend dat er voor het slot van het seizoen geen nieuwe trainer voor de groep wordt gezet. Robbemond (47) was sinds het opstappen van Erwin van de Looi interim-coach bij Willem II.

Robbemond stond tegen PSV (5-0) en FC Twente (2-2) al als eindverantwoordelijke langs de zijlijn. "We hebben ervoor gekozen om het seizoen met de huidige technische staf af te maken. Reinier kent de staf en spelersgroep goed en over het vertoonde spel en behaalde resultaten tegen PSV en FC Twente zijn wij tevreden", laat technisch directeur Joris Mathijsen weten.

Robbemond heeft als doel om de laatste zes wedstrijden van het seizoen Willem II buiten de gevarenzone te houden. De huidige nummer veertien van de Eredivisie heeft een voorsprong van zes punten op nummer zestien Sparta Rotterdam. "Het doet mij goed dat de club het vertrouwen aan mij en de rest van de staf heeft gegeven om het seizoen af te maken", aldus Robbemond. "We willen de laatste zes speelronden de lijn van de afgelopen wedstrijden voortzetten en het maximale resultaat behalen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen