Babos tijdelijk aangesteld als keeperstrainer bij NEC

19 maart 2018, 16:53   Bijgewerkt: 19 maart 2018, 17:19

Gabor Babos wordt tijdelijk keeperstrainer bij NEC Nijmegen, zo meldt de club maandag via de officiële kanalen. De voormalig doelman neemt de taken over van Wilfried Brookhuis, die vanwege gezondheidsproblemen enige tijd afwezig is. 

Babos komt over van NAC Breda, waar hij momenteel actief is als keeperstrainer bij de jeugdopleiding. Bij NEC neemt hij de keepers van het eerste, het jong-elftal en de A-junioren onder zijn hoede. Tijdens zijn spelersloopbaan stond Babos maar liefst acht seizoenen onder contract bij NEC. De oud-doelman blijft in Nijmegen tot keeperstrainer Brookhuis terugkeert. Brookhuis werd begin maart onwel na de training waarna hij naar het ziekenhuis werd gebracht. Daar bleek dat hij een kleine bloeding in de hersenen had gehad.

Technisch directeur Remco Oversier is blij met de komst van Babos. "Gabor heeft in het verleden al acht jaar bij NEC onder Wilfried gewerkt en past dus perfect in dit plaatje. Daarnaast beschikt hij over alle benodigde papieren en kent hij de club van binnen en buiten, waardoor we er van overtuigd zijn dat hij er direct zal staan in deze belangrijke fase. We zijn blij dat Gabor tijdelijk in wil stappen en wensen hem succes bij de club", licht hij toe. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen