Spoorboekje: training Oranje, vrouwenbeker en Luckassen in actie

20 maart 2018, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 20 maart.

Nieuws

Het Nederlands elftal

Na de persconferentie van maandag wacht vanmiddag de eerste open training van het Nederlands elfal. Althans, het eerste kwartier. Daarna gaan de deuren dicht bij Oranje. Verder zullen ook de Oranje-spelers de komende dagen aan het woord komen over het nieuwe tijdvak van het Nederlands elftal onder bondscoach Ronald Koeman. Hoe kijken zij aan tegen de recente ontwikkelingen?

Wedstrijden

Harkemase Boys - ACV (20.00 uur)

Voor wie ondanks de interlandperiode toch nog een aardige partij voetbal wil zien in Nederland, moet afreizen naar Friesland. In de Derde Divisie staat er een noordelijke derby op het programma, want ACV uit Asssen gaat op bezoek bij de ploeg van trainer Henk Herder. Voor de bezoekers staat er nog veel op het spel: zij moeten alle zeilen bijzetten om te handhaven op het derde niveau van Nederland. 

Buitenveldert - PSV (17.00)

Ook in het vrouwenvoetbal wordt er gespeeld: de dames van PSV, die recentelijk op bizarre wijze de play-offs haalden, gaan op bezoek bij Buitenveldert, dat uitkomt in de Topklasse. Twee jaar geleden zorgde de thuisploeg voor een grote sensatie door PSV (en vervolgens ook ADO Den Haag) uit het bekertoernooi te knikkeren: 2-1. Kunnen ze wederom voor een grote verrassing zorgen?

Northampton Town - Shrewsburg Town (20.45)

Jerrel Hasselbaink staat in de krochten van het Engelse voetbal voor een lastige uitdaging: met Northampton ontvangt hij het hooggeklasseerde Shrewsburg Town in de League One. Sindskort heeft de Nederlandse manager de beschikking over Kevin Luckassen, die meteen een doelpunt maakte bij zijn debuut. Kan hij met Luckassen - en landgenoot Kevin van Veen - voor een verrassing zorgen? 

Voetbal op tv 

19.30 uur: FOX Sports Vandaag, FOX Sports 1, sportjournaal met het belangrijkste nieuws

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen