Fraser: "Ik vind echt dat we hadden moeten winnen"

18 maart 2018, 00:08

Vitesse bleef zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo steken op een 0-0 gelijkspel. Volgens coach Henk Fraser had er meer ingezeten, alleen benutte de Arnhemse ploeg haar kansen niet.

"Ik vind echt dat we hadden moeten winnen, ondanks dat ons spel niet super mooi of super dynamisch was. We hebben voldoende mogelijkheden gehad om te scoren, alleen dat hebben we niet gedaan. Daardoor bleef de wedstrijd op slot", aldus Fraser bij de NOS. "Volgens mij hebben we het tot het einde geprobeerd. We hebben kleine mogelijkheden gehad waar we echt meer uit hadden kunnen halen. Sommigen waren ook ongelukkig."

Volgens Fraser hadden de aanvallers best het verschil kunnen maken tegen Heracles. "We hebben genoeg aangeleverd, maar ze hebben het verschil niet gemaakt. Er zijn ook wedstrijden andersom geweest, waarin zij scoorden en we het achterin lieten zitten", vervolgt de oefenmeester.

Na zijn ongelukkige wedstrijd tegen FC Utrecht van afgelopen weekend moest Remko Pasveer genoegen nemen met een plaats op de bank tegen Heracles. Jeroen Houwen verdedigde het doel van Vitesse. Dat was voor Fraser geen moeilijke beslissing. "Soms kan het heel moeilijk zijn omdat spelers geen begrip hebben voor een mogelijke keuze, maar dat was in dit geval niet aan de orde. Pasveer is een op en top sportman", legt Fraser uit. "Voor ons allebei was het niet heel moeilijk, omdat we beide beseffen dat dit in topsport een reële mogelijkheid is."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen