Verbeek: "Play-offs ontlopen wordt een hele uitdaging"

17 maart 2018, 21:48   Bijgewerkt: 17 maart 2018, 22:01

Gertjan Verbeek zag FC Twente zaterdagavond op de valreep een punt pakken tegen Willem II. Veel schiet zijn ploeg er echter niet mee op, want Twente blijft op de voorlaatste plaats staan, met twee punten voorsprong op Roda JC, dat nog een wedstrijd minder heeft gespeeld.

"Het was geen goede wedstrijd, maar we hebben wel veerkracht en strijdlust laten zien", aldus Verbeek na afloop van de wedstrijd tegenover FOX Sports. "Onder deze moeilijke omstandigheden hebben we geknokt voor wat we waard waren. Uiteindelijk was dat een gelijkspel en ik denk ook dat we daar recht op hadden. We konden na de 2-2 wel voor meer gaan, maar dan hadden we ook nog een doelpunt tegen kunnen krijgen."

Voor FC Twente lijkt handhaving steeds lastiger te gaan worden. "Wij moeten ons nu gewoon richten op het feit dat we punten moeten halen. Waar het schip dan strandt is niet direct belangrijk. Je moet zorgen dat je van die laatste plaats wegblijft. Dan heb je het voorkomen van degradatie nog in eigen handen", stelt Verbeek, die blij is met de interlandperiode. "Danny Holla en Oussama Assaidi zijn niet helemaal fit. En Mounir El Hamdaoui is net geopereerd aan zijn meniscus, dat duurt ook nog wel een paar weken. We hopen er over veertien dagen beter voor te staan, maar de play-offs ontlopen wordt een hele uitdaging."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen