Wolfsburg mede door misser Verhaegh onderuit tegen Schalke

17 maart 2018, 20:45   Bijgewerkt: 17 maart 2018, 20:52

Schalke 04 heeft zaterdagavond een nipte overwinning op degradatiekandidaat VfL Wolfsburg geboekt. Dankzij een eigen doelpunt van Robin Knoche vier minuten voor tijd ging de nummer twee van de Bundesliga er met de punten vandoor.

Bij Wolfsburg begonnen Jeffrey Bruma, Paul Verhaegh en Riechedly Bazoer in de basis. De thuisploeg speelde niet slecht en kreeg verschillende kansen om op voorsprong te komen. Een kwartier voor tijd kreeg Wolfsburg de grootste kans. Nadat Bazoer onderuit ging in het strafschopgebied kreeg de thuisploeg een strafschop toegewezen. Verhaegh nam de penalty, maar zag zijn inzet gekeerd worden door Ralf Fährmann.

Enkele minuten later was het aan de andere kant vervolgens wel raak. Met nog vier minuten te gaan werkte Knoche een voorzet van invaller Breel Embolo ongelukkig in eigen doel. Ondanks de nederlaag blijft Wolfsburg op de veilige vijftiende plaats staan. Nummer zestien Mainz heeft echter evenveel punten, maar een slechter doelsaldo. Schalke 04 blijft de nummer twee met 49 punten, met zeventien punten minder dan koploper Bayern München.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen