Galatasaray slaat aanval Fenerbahçe af en blijft koploper

17 maart 2018, 19:13

Galatasaray blijft de koploper van de Turkse Süper Lig. De derby van zaterdag tegen Fenerbahçe eindigde in een ietwat teleurstellend 0-0 gelijkspel. De voorsprong van zes punten op de rivaal blijft zodoende intact voor Cim Bom.

Fenerbahçe staat vierde en moest vanavond zien te winnen om uitzicht te houden op een kampioenschap. Het lukte de ploeg echter niet om een bres te slaan in de verdediging van de koploper. In een ietwat tamme eerste helft kregen beide ploegen kansen, maar werd er niet gescoord. Namens de thuisploeg trof Fernandão in de tweede helft wel doel, maar zijn doelpunt werd afgekeurd. Dichter bij een goal kwamen beide clubs vervolgens niet meer: 0-0. Bij Gala was Ryan Donk overigens invaller.

Er staat zondag wederom een mooi potje op het menu in Turkije, aangezien met Istanbul Basaksehir en Besiktas de nummers twee en drie elkaar treffen.