Salah slaagt nu wel in Engeland: "Kreeg geen kans bij Chelsea"

17 maart 2018, 15:46

Mohamed Salah is dit seizoen een sensatie in de Premier League, maar dat was vier jaar geleden wel anders. De Egyptenaar streek in 2014 neer bij Chelsea, maar dat werd geen succes. Toch heeft hij altijd vertrouwen gehouden in zichzelf.

Dat zegt de 25-jarige Liverpool-ster tegen ESPN. Salah tekende in 2014 bij Chelsea, maar die club liet hem na een halfjaar alweer naar Fiorentina gaan. "Ik heb daar de kans niet gekregen", blikt de aanvaller terug. "Toch heb ik altijd tegen mijn vrienden gezegd dat ik graag terug zou keren in de Premier League. Deze competitie past bij mijn stijl. Ik vind het geweldig om in de Premier League te spelen. Ik ben gelukkig bij Liverpool en wil laten zien wat ik in huis heb."

Liverpool kocht Salah afgelopen zomer voor 42 miljoen euro voor AS Roma. Dat Salah het zó goed zou doen, is echter een verrassing. Hij scoorde dit seizoen al 32 keer voor The Reds (alle competities). "Jürgen Klopp heeft iets voor me veranderd", zegt Salah. "Ik speel nu veel dichter bij de goal dan voorheen. Als je mijn loopbaan bekijkt, zie je dat ik elk jaar beter word."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen