Groepsgesprek bij PEC in aanloop naar Feyenoord-thuis

16 maart 2018, 16:23

PEC Zwolle speelde een geweldige eerste seizoenshelft, maar de laatste maanden lijkt de klad er een beetje te zijn ingekomen. De bekerwinnaar van 2014 pakte in de voorgaande acht wedstrijden slechts vier punten. Afgelopen maandag, in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Feyenoord van komende zondag (16.45 uur), hield PEC Zwolle een groepsgesprek.

"We hebben het over allerlei dingen gehad, waarbij we de spelers ook aan het woord hebben gelaten", aldus coach John van 't Schip tegenover PEC Zwolle TV. "Het was meer gewoon om te kijken in hoeverre we dingen anders kunnen doen. Misschien doen we nu dingen anders die we voor die tijd niet zo deden. Daar probeer je de focus weer op te krijgen. Het is altijd goed om er even over te praten, om te kijken in hoeverre we met zijn allen de neuzen weer dezelfde richting op kunnen krijgen."

Tegen Feyenoord wil PEC Zwolle haar eigen spel spelen. "We hebben echter ook gezien dat ploegen eerder druk zetten. Dat zal Feyenoord ongetwijfeld ook doen, ze zullen het in elk geval in fases proberen. Daar moeten wij een antwoord op vinden", vervolgt Van 't Schip. "We weten dat Feyenoord verschillende dingen doet. De ene keer zetten ze hoog druk, de andere keer zakken ze in en maken ze gebruik van hun snelheid voorin en de diepte van Toornstra. Daar moeten we ons op voorbereiden."

Dirk Marcellis, Stef Nijland (blessures) en Bram van Polen (schorsing) ontbreken bij Zwolle tegen Feyenoord.

Bekijk de volledige voorbeschouwing van PEC Zwolle TV met John van 't Schip en Mustafa Saymak:

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen