Eredivisie-samenvattingen ook komende jaren bij de NOS

16 maart 2018, 16:04

De samenvattingen van de Eredivisie zijn ook de komende jaren bij de NOS te zien. Het contract tussen de omroep en de Eredivisie Media & Marketing (EMM) is verlengd tot en met het seizoen 2021/2022. De oorspronkelijke verbintenis liep medio 2019 af.

Het betekent dat de samenvattingen van alle Eredivisie-wedstrijden bij de NOS blijven, zowel op televisie als online. Ook blijft de live-verslaggeving bij NOS Langs de Lijn. "Dit is echt topnieuws", zegt hoofdredacteur Maarten Nooter op de website van de NOS. "De Eredivisie is de belangrijkste competitie voor de voetballiefhebber in dit land. Niet altijd het beste voetbal, wel de beste verhalen en de meeste beleving."

Al meer dan vijftig jaar doet de NOS verslag van de Eredivisie. "Tot grote tevredenheid van onze twaalfde man: de kijkers van Studio Sport en de luisteraars van Langs de Lijn", reageert waarnemend directeur Geert Hofman. "Dat we dit kunnen blijven doen, is een blijk van waardering voor de manier waarop wij de eredivisie voor een breed publiek toegankelijk maken. Voor ons en voor de publieke omroep als geheel. Het bord op schoot blijft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen