FC Emmen
0 – 0
FC Utrecht
FC Groningen
0 – 0
Ajax

Robbemond looft Willem II-fans: "Geeft net die extra procentjes"

Robbemond looft Willem II-fans: "Geeft net die extra procentjes"

16 maart 2018 – Reinier Robbemond verwacht een zeer lastige wedstrijd tegen FC Twente. Hoeveel vertrouwen de zege op PSV ook geeft bij de Tilburgers, de oefenmeester denkt dat de Tukkers alles zullen geven in voor hun wellicht de laatste kans om de nacompetitie te ontlopen. In elk geval reizen er veel fans mee naar Enschede."De supporters zijn heel belangrijk voor ons", aldus Robbemond. "Dat heb je ook tegen PSV kunnen zien. Ik denk dat de steun van het publiek een wedstrijdbepalende factor is. Ze kunnen ons net die extra procentjes geven waardoor een wedstrijd onze kant op kan vallen."

Tegen FC Twente moet dat ook een overwinning opleveren. "Zij zullen deze wedstrijd waarschijnlijk zien als de laatste kans om aansluiting te vinden en nacompetitie te kunnen ontlopen. Wij gaan er alles aan doen om het gat met Twente tot elf punten te vergroten. Daarom is het belangrijk dat wij niet achteruit gaan lopen, maar onze aanvallende intenties tonen in Enschede."

Dat moet Robbemond wel doen zonder de langdurig geblesseerden (Jordens Peters, Etien Velikonja, Thomas Meissner en Mattijs Branderhorst) en Ismail Azzaoui en Eyong Enoh. Het duo is op z'n vroegst pas na de interlandperiode weer inzetbaar. Wel keert Jop van der Linden terug bij de wedstrijdselectie.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 20 april 2019

  2. vrijdag 19 april 2019