Streppel vindt snelle terugkeer naar Willem II onverstandig

15 maart 2018, 19:21

Jurgen Streppel voelt weinig voor een snelle terugkeer naar Willem II. De oefenmeester vertrek na dit seizoen bij sc Heerenveen, terwijl de Tilburgers een opvolger voor Erwin van de Looi zoeken. "Het lijkt me onverstandig om op korte termijn terug te keren."

Voordat Streppel in Heerenveen neerstreek, werkte hij bij Willem II. Een rentree sluit Streppel uit, maar hij hoopt wel elders aan de slag te gaan. "De komende tijd kan ik daarover nadenken", zegt hij tegen FOX Sports. "En ik kijk wat op me afkomt. Voetbal is mijn  passie, ik ben niet van niet van plan niets te doen."

Maandag besloot Streppel samen met Heerenveen aan het einde dit seizoen de samenwerking te beëindigen. "Er was een aantal dingen waarvan ik dacht die anders zouden kunnen. Om nu in detail te treden, lijkt me niet heel verstandig. Als je beide niet ergens honderd procent achterstaat, is het beter om te stoppen. De club en ik kunnen verder."

De reacties op zijn komende afscheid bezorgden Streppel kippenvel. "Met de staf en spelers is het hier geweldig werken. De reacties waren dusdanig dat ik er kippenvel van kreeg. Dat ze zeggen dat er chemie, dat ze het jammer vinden, doet mij erg goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen