Vertrek naar Chinese competitie lonkt voor twijfelende Iniesta

15 maart 2018, 09:22

Andrés Iniesta is mogelijk bezig aan zijn laatste maanden bij FC Barcelona. Een overstap naar China lonkt voor de 33-jarige middenvelder, die een halfjaar geleden nog een contract voor het leven in de Catalaanse hoofdstad tekende. Voor eind april zal Iniesta meer duidelijkheid over zijn toekomst verschaffen.

Na het met 3-0 gewonnen Champions League-duel met Chelsea, sprak Iniesta over een mogelijke overgang naar China. Een avontuur bij Tianjin Quanjian lonkt voor de middenvelder. "Voor 30 april zal ik beslissen of ik bij Barcelona blijf of niet. Ik zal moeten afwegen wat het beste voor mij en voor de club is", aldus de 123-voudig international in de Spaanse media.

Ook trainer Ernesto Valverde weet dat een overstap naar China een mogelijkheid voor de technicus. "Ik weet niet wat hij gaat doen", geeft de coach van de Catalanen aan. "Het is een persoonlijke keuze. De keuze is aan hem. Op dit moment denk ik niet aan een Barcelona zonder Iniesta, want op dit moment hebben we een Barcelona mét Iniesta."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen