Talentvolle Van Gassel verlengt contract tot en met 2021

15 maart 2018, 09:20

Helmond Sport heeft het contract van keeper Stijn van Gassel verlengd tot en met 2021. De doelman die uit de eigen jeugd komt van de Jupiler League-club brak dit seizoen door en maakt indruk onder de lat. "Ik voel me hier thuis en heb bewust de keuze gemaakt om te blijven", vertelt hij over zijn nieuwe verbintenis. 

"Stijn is een talentvolle doelman, die dit seizoen heeft bewezen belangrijk te zijn voor Helmond Sport. Daarnaast is het een jongen die goed past binnen de cultuur en het beleid van de club. Met het oog op de toekomst is dit een belangrijke slag die we slaan", toont ook algemeen directeur Marcel van den Bunder zich content met het nieuwe contract. 

Vorig seizoen brak Van Gassel door na een blessure van Ferhat Kaya. "Hij brak zijn hand en toen heb ik de kans gekregen. Daardoor heeft de club gezegd dat het vertrouwen in me heeft en mag ik ook dit seizoen spelen. Natuurlijk mag ik fouten maken, maar ik moet stabiel blijven en ervaring opdoen. Ik ben me goed aan het ontwikkelen, maar dat is wat lastig om te zeggen als je naar de ranglijst kijkt. Toch ik kan zeer tevreden zijn. Ik ben positief over mijn groei", aldus de in Ysselsteyn geboren keeper eerder tegenover FCUpdate.nl.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen