Huiberts looft Til: "Nummer tien met diepgang en inhoud"

15 maart 2018, 11:18

Max Huiberts vindt Guus Til een voetballer die we in Nederland niet vaak meer zien. De technisch directeur van AZ geniet dan ook met volle teugen van de middenvelder die is doorgebroken en vindt hem bovendien een rolmodel voor de nieuwe werkwijze van de Alkmaarders.

"Hij is een nummer tien die we in Nederland niet meer veel zien: met diepgang, inhoud en het vermogen om doelpunten te maken", aldus de 'td' in De Telegraaf. "Guus is een fijne persoonlijkheid en je hoeft hem niet te zeggen of hij iets goed of fout heeft gedaan. Hij is stabiel, weet wat hij kan, maar ook wat er beter moet. En daar werkt hij net als onze andere talenten elke dag hard aan."

Dat hij is doorgebroken, is volgens Huiberts een goede zaak. Zeker omdat hij niet het enige talent is uit de AZ-jeugd. "In het verleden kwam er zo nu en dan een jeugdspeler door naar het eerste, maar niet in de hoeveelheden van nu. Op achttien- of negentienjarige leeftijd zijn ze klaar om in AZ 1 te spelen en dat komt door de manier van opleiden. Je ziet dat de werkwijze resultaat heeft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen